dimecres, 21 de març del 2012

Festa de Carnestoltes!!!Un any més el Rei Carnestoltes arriba a l'escola per fer festa i xerinola!
Un fred dia de Febrer, els més grans de l'escola, vam rebre una carta del Rei del Carnaval que ens demanava que sortíssim a buscar-lo pel barri... així què, ben tapats amb abrics gorros i bufandes, els nens i nenes de 2-3 vam sortir amb il·lusió al carrer a trobar al Rei i portar-lo cap a l'escola!


Carnestoltes! Rei Carnestoltes, on ets? 
Ep nois! que està aquí! Ja l'hem trobat!!
Quin fred! portem-lo cap a l'escola, que allà s'està molt bé i entre tots el cuidarem!
Quina alegria poder tenir-lo amb nosaltres! El primer que vam fer, va ser portar-lo a la sala de psico  per poder fer-li una bona rebuda i omplir-li el cor de petons i abraçades, poder començar a preparar la festa amb una mica de gresca i dedicar-li la dansa del Carnestoltes!

Ara arriba el Carnestoltes, 
tots sortim a passejar, 
ens posem una disfressa per saltar, cantar i ballar! 
Tiroriroriroriro tirorirorirorà, 
quan arriba el Carnestoltes tots sortim a passejar!!!

Atenció tots els infants de la llar, que el Rei ens ha portat una carta amb ordres a seguir!! 

Amb sabatilles, vestits de vermell, amb pijama i un pentinat divertit havíem tots de venir, i qui no ...el Rei mana pintar-li la cara!! aish!! Anem tots a ensenyar-li al Rei Carnestoltes cóm venim a l'escola!

 Des del més gran al més petit de la llar hem passat a saludar al Rei Carnestoltes i participar de la festa. Mireu els núvols quan van baixar a enseyar-li que havíen vingut amb el pijama!Alguns grups d'1-2 també vam participar de les ordres del rei.. mireu els coets, els avions i els globus el dia que vam venir amb pijama!
Que no quedi ningú sense maquillar-se!!


Mentres no arriba la gran festa de disfresses, a les classes anem fent proves... un pirata, un ratolí, un bruixot...ens anem apropant al gust per canviar la nostra imatge.

I per fi tots disfressats a la festa de Carnaval! Al matí festa amb tots els companys i companyes de la llar que vulguin passar una bona estona!


 

 I per la tarda...


Comença la festa de tarda amb totes les famílies de la llar!!A les classes dels més petits de la llar també ens preparem per la festa! Els nens i nenes de les classes del sol i de la lluna ens disfressem per la festa...

Tothom preparat per la Rúa? 

Si!!!!


Mireu quines comparses més divertides!!!!

Confetti, serpentines i xuilets preparats per fer gresca!! piuuuuuuuuuuuuu!!! El grup de famílies de l'espai familiar de l'Estel Blau, els pintors, van participar amb nosaltres a la festa! Benvinguts un cop més i gràcies per participar! 
 Em rigut, ballat i compartit molts bons moments amb la vostra companyia famílies i amics!!  Gràcies per passar aquesta bona estona amb nosaltres i per participar!!! 
Fins la propera!! 
L'equip de l'Estel Blau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada