dilluns, 25 de març del 2013

TALLER DE CONSTRUCCIÓ DE MATERIALS PEL JARDÍ

Ja ha arribat el moment de començar a fer feina... Durant tot el dia d'avui mares , pares i avis  han estat creant materials pel jardí. Alguns com els menjadors d'ocells , les calaixeres per l'hort i els gronxadors ja s'han acabat  de fer i amb altres seguirem treballant un altre dia (preparar  llaunes per fer jocs sonors, folrar calaixos de fusta per experimentar amb diferents materials...)
Estem molt satisfets , han quedat uns materials maquíssims i molt adequats i enriquidors pel nostre projecte de jardí que ajudaran als infants a aprendre noves coses i a compartir molts moments a l'espai natural de l'escola.
 
Desmuntem els palès per fer els calaixos


Després de construir-los , els escatem perquè no quedin estelles.

Han quedat perfectes per començar a plantar l'hort!

 
Després de serrar troncs i fustes ,les unim amb puntes.


Els nens i nenes també volen col·laborar...
 
També s'han d'escatar.







Mireu quines obres d'art! Han quedat uns menjadors d'ocells preciosos
 
 

També hem fet gronxadors amb cabassos i els hem penjar per provar-los...
 
Han estat un èxit...

 
Les llaunes estan mig preparades per fer jocs sonors , però tot i que hem aprofitat molt el matí i la tarda haurem de continuar en un altre moment... 
 
 
 
Des de l'escola estem molt agraïts a totes les famílies que heu participar en aquest taller de creació de materials pel jardí, els nens i nenes ja els estan fent servir i gaudint de moltes estones especials , això no hagués estat possible sense la vostra ajuda... Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada