dimecres, 21 de maig del 2014

TALLER DE CONSTRUCCIÓ DE MATERIALS

El darrer 6 de juny, l'Estel Blau obrirà les seves portes de 9:00 a 11:45 i de 15:00 a 17 hores per tal de fer el tercer taller de construcció de materials. En aquest taller esteu convidats tots: pares, mares, tiets, avis... i podeu venir a qualsevol hora, l'estona que us vingui millor... i entre tots aconseguir un altre cop, l'èxit dels darrers tallers.
Abans que arribi aquell dia, necessitem la vostre col·laboració. Volem  que us feu una idea de tot el que tenim en ment per construir i així podeu pensar en maneres de fer-lo i aconseguir-lo. De ben segur que tots podem aportar idees, que molts teniu molta destresa, habilitats, imaginació, etc. 
Algunes de les idees que les educadores han pensat per construir, són les següents:

Un panell sonor pel nostre jardí.

Un panell perquè facin recorreguts d'aigua

Taules i bancs pel jardí de l'escola
Cuinetes, tant pel jardí com per les aules




Caixa foradada per jugar a les aules.

Capses per guardar les joguines

Joc de recorregut per pilotes

Taules i seients per les aules
Per tot això, necessitem aconseguir diversos materials que pot ser podeu aconseguir per la vostre feina, per coneguts... Així que si algú de vosaltres ens podria facilitar alguns dels que  us posem a continuació o d'altres que penseu vosaltres que serien útils per aquell dia, fer-lo arribar a l'educadora del vostre fill/a abans del dia del taller.  També ens farien falta eines per treballar aquests materials (per tallar, foradar, llimar...).

Bobines

Tubs

Palets

Tronc
 Animeu-vos a participar en el taller del dia 6 de juny!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada