dimecres, 16 de setembre del 2015

... Ben segur que cada matí quan veniu a deixar els vostres fills i filles a la llar marxeu amb un munt de preguntes al cap, què farà avui? estarà content? potser prendrà mal? menjarà? com dormirà?... i us agradaria tant poder observar el seu dia per un foradet i es que cada matí confieu el vostre més estimat tresor a les nostres mans.

Només us volem dir que els veritables protagonistes d'aquesta aventura són eles vostres petitons. La nostra tasca és acompanyar-los en el seu procés de creixement, els hi donem la mà, no els empentem.

Procurem la seva felicitat i respectem el seu ritme i les seves etapes sense presses, sense comparacions.
D'infants hi som una vegada a la vida, deixem que tinguin tot el dret a gaudir-ho! D'aprendre JUGANT, de tenir oportunitats, de que puguin triar, decidir, equivocar-se! Sempre amb la nostra mirada de complicitat que els acompanya. En l'etapa de 0-3, és on es construeixen els fonaments, els pilars de les persones adultes que seran demà. Si aquesta base és plena d'amor, escolta, respecte, d'autonomia, de seguretat... l'infant estarà preparat per tota l'educació cognitiva que arribarà més endavant  i durarà uns quants anys dels 3 en endavant!

A la llar deixem aquest temps per ser, per fer, per construir-se i estimar-se com a tals.
Es cert que com a casa i al vostre costat no s'hi està en lloc... i això no ho substitueix res ni  ningú... per això procurem que a  la llar hi hagi un caliu especial... vosaltres ens hi ajudeu cada dia.
Estem convençudes que les pocions màgiques no existeixen i ens fa feliç pensar que plegats sembrem llavors que de segur tindran el seu futur el dia de demà... de debò que ho desitgem de tot cor,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada