divendres, 20 de gener del 2017

Projecte de l'Hora del conte a 2-3

Els ocells, els núvols, les estrelles i els llampecs vàrem engegar el nou projecte de L'HORA DEL CONTE el trimestre passat amb el conte de "la Castanyera", conte tradicional que treballem a la llar quan arriba el temps de tardor.

Gràcies a la col·laboració de les famílies participants en la representació teatral del conte de la Castanyera, vam iniciar el projecte.

L'hora del Conte es tracta de la representació mensual d'un conte treballat prèviament a les estances, que pot ser respresentat amb diferents tècniques (teatre, titelles de dit, de pal, de guant, amb audiovisuals, ombres xineses).
Els contes i les tècniques emprades han estat escollits prèviament amb uns objectius concrets a treballar i sempre amb una finalitat comú.

Seguidament d'aquest conte, els infants de 2-3 van conéixer el conte de "La Talpeta".

  Aquest conte ha estat escollit per tal de despertar la curiositat, la conversa i iniciar als infants en el desenvolupament del control d'esfínters i tot el que això implica.  

<<La Talpeta, que no hi veu gaire bé, un dia surt del seu cau i es troba amb una caca al cap. A partir d'aqui comença el seu viatge per tal d'esbrinar quin és l'animal que li ha fet allò al cap!>> 
 



Dos mosques especialistes en caques ajuden finaloment a la talpeta a trobar qui li ha fet allò al cap.                 

       
 El conte el vam representar amb titelles de guant i de pal. Els nens i nenes bocabadats interaccionaven amb els personatges per tal d'ajudar-lo a trobar el causant d'aquell ensurt!

Comencem el trimestre amb un nou conte: "El monstre de colors". És ben segur que serà un conte que ens remourà moltes emocions!. Obriu bé els ulls que ja arribat a les estances! 
Us mantindrem informats.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada