dijous, 1 de juny del 2017

Una proposta nova a les estances de globus i coets

Aquest dimarts a les estances de globus i coets vàrem iniciar un nova proposta; l'experimentació amb farina. Aquesta proposta era compartida amb el joc de tubs i pilotes.

              

Donat que el projecte de cítrics ja esta arribant al seu final i que ens adonem que els infants gaudien molt amb l'experimentació i de totes les propostes que presentem, vàrem decidir oferir un nou material, totalment diferent i que els pogués donar moltes possibilitats i ens vàrem adonar que la farina era una bona opció. El resultat de la primera sessió va ser el següent:



Hi havien dos espais a la proposta de farina, per un costat la taula amb cadires que donava peu a un joc més tranquil i més acurat i per l'altre costat, la tauleta amb la safata plena de farina on podien fer una manipulació molt més corporal.


El Gueric i la Duna fent trasbassaments d'un pot a l'altre



També tenim  l'oportunitat de tastar la farina

Tant el Diego com la Daniela es concentren en les seves descobertes

Compartim material, espai i descobriments
A més d'aquesta proposta, a l'estança de globus també teníem una proposta molt interessant que va despertar la curiositat de tots els infants; els tubs i les pilotes. Són dos materials que en unir-se ens fan descobrir el següent:

Tot un món es veu per aquí!

On anirà aquesta pilota Joan?


Esperem impacients que sortin per l'altre costat



L'hugo encaixa tubs de diferents mides i grossors

"La creatividad implica huir de lo obvio, lo seguro y lo previsible para producir algo novedoso"  Guilford.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada