dijous, 29 de novembre del 2018

Créixer en família

Aquest mes ens varem tornar a trobar a la segona sessió de créixer en família amb la participació de mares i pares que tenien moltes ganes de compartir, escoltar i proposar recursos sobre la criança dels seus fills i filles.

En aquesta ocasió alguns del temes ja havien sortit amb anterioritat però amb matisos i experiències diferents, i va ser molt interessant poder tornar a reprendre'ls. 

Temes proposats:

  • Alimentació:
    • Quan els infants no volen menjar o ens fan saber que ja no volen més, en moltes ocasions ens provoca una gran angoixa.   
                  https://etselquemenges.cat/alimentacio-0-a-3/no-en-vull-mes

    • Si nosaltres com a pares i mares donem un bon exemple d'alimentació saludable els nostres fills i filles faran imitació i aconseguiran que els àpats siguin estones agradables, relaxades i divertides en família.
                 https://etselquemenges.cat/alimentacio-0-a-3/diguem-com-menges-i-et-dire-com-menja-el-teu-fill


  • Rebequeries:
    • Com podem acompanyar als infants en moments de rebequeries que els suposa un descontrol emocional.
                  http://www.menutsgirona.cat/rebequeries/

               https://strategiapsi.com/2017/05/31/rebequeries-i-gestio-de-les-emocions-0-3-anys/

        https://www.vilaweb.cat/noticia/4191626/20140516/rebequeries-oportunitat-laprenentatge-infantil.html


  • Dependència emocional
    • La Sheila mare de l'Emma ens ha fet arribar aquest enllaç de la Miriam Tirado, una mare molt implicada amb la criança de les seves filles, on reflexiona sobre la dependència emocional que en moltes ocasions es crea entre pares i fills.
https://www.instagram.com/p/Bp84Jr1l2x6/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=qb5cgq67sca8


La propera setmana realitzarem una altre sessió de créixer en família i us esperem amb els braços ben oberts, amb moltes ganes de compartir i reflexionar sobre la criança dels vostres fills i filles. La tercera sessió serà el proper dimarts 4 de Desembre de 15:30 a 17h a l'estança dels núvols.


"Sembra en els nens idees bones encara que no les entenguin,... Els anys s'encarregaran de desxifrar en el seu enteniment i de fer-les florir en el seu cor"

Maria Montessori

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada