dimarts, 14 de maig del 2019

Setmana dels avis i les àvies

Des de fa un temps els avis i les àvies formen part del nostre dia a dia, ens adonem a l'escola de com participen en les sortides, que la gran part dels infants els porten i recullen de la llar els avis i les àvies. 
Així que ells i elles també mereixen un petit homenatge, des de l'escola volem agrair tota la feina que fan, l'acompanyament que fan amb tant d'amor i paciència amb els vostres fills i filles.

Així que la primera setmana de maig vam fer la setmana dels avis i les àvies!

Per començar vam fer una sortida al casal d'avis, en la que ens van acompanyar alguns dels avis i àvies, vam gaudir d'una estona al parc i d'una visita al casal que vam acabar amb un bon esmorzar! 












També durant la setmana van poder venir a la llar a passar una estona amb nosaltres, explicar-nos algun conte i gaudir tots plegats de bons moments. 

Per acabar la gran setmana la vam culminar amb una gran festa per ells i elles, els nostres avis i àvies, amb racons al jardí amb jocs d'abans, amb un espai per mirar contes plegats, vam compartir el berenar i els hi vam fer un gran regal! Imatges del nostre dia a dia amb ells i elles!








Gràcies per compartit tants moments amb nosaltres i per la gran feina que feu! Sou un gran pilar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada