dimarts, 12 de novembre del 2019

Créixer en família

Hola famílies!, 

Com ja sabeu el passat octubre va tenir lloc la primera sessió de créixer en família.
Aquestes sessions estan pensades per donar un espai a les families on les protagonistes siguin elles.
La criança dels fills i filles no sempre és fàcil i poder compartir les angoixes, inquietuds, dubtes,.. amb diferents persones que estan passant per un moment semblant sempre ajuda i reconforta.
En aquesta primera sessió van venir un total de 10 families i es va crear un clima molt agradable on es varen parlar de diferents aspectes: l'alimentació, el descans, els límits i les rebequeries i el paper del pare i la mare en la criança d' avui dia. També va sorgir el tema de les pantalles però ja no varem poder aprofundir perquè ja era la hora, de ben segur que tornarem a reprendre el tema. 

Va ser una primera sessió on com ja podeu veure es van parlar de diferents temes i on cada un dels participants va poder expressar-se lliurament. Varem passar una bona estona i sobretot ens varem adonar que les angoixes compartides són menys angoixes. 



Ja per acabar us volem oferir la lectura de dos articles que criem interessants, sobretot ara que s'acosta aviat el Nadal i la compra de joguines és inevitable.

http://www.tierraenlasmanos.com/menos-juguetes-mas-calidad-de-juego/

http://www.tierraenlasmanos.com/por-que-criar-en-igualdad-y-sin-juguetes-sexistas/

Gràcies famílies per la vostra participació. Recordeu que la propera sessió serà el dimarts 19 de novembre a l'estança dels núvols. Us esperem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada