dilluns, 9 de desembre del 2019

Créixer en família

Hola famílies,

El passat dimarts 19 de novembre varem fer la segona sessió de créixer en família, en total van assistir 7 famílies. 
Varem iniciar la sessió llegint un text "Dono les gràcies als meus fills" on parla una mica del dia a dia d'una mare o d'un pare però des d'un altra punt de vista, donant les gràcies per poder compartir temps amb els fills i filles i treien la part més positiva a tots aquells moments que com a pares i mares moltes vegades ens posen una mica nerviosos. 

Després varem donar la oportunitat a totes les famílies que van assistir a poder escriure en un paper allò que esperen trobar en aquestes sessions i deixar-lo dins d'un pot. Aquest pot ens acompanyarà durant tot el curs perquè entre tots i totes el puguem anar omplint i obrir-lo durant la última sessió.

En aquesta sessió es van parlar de moltes coses, la alimentació, la son, però va omplir bona part de la sessió els límits i el rol del pare i el rol de la mare. Entre tots i totes varem anar explicant quines dificultats que ens trobem en el dia a dia, com moltes vegades el paper de la mare i el del pare son diferents i com cal treballar per anar pel mateix camí i la importància que te això pel creixement del nostre fill o filla. 

Per últim, la mare del Blai ens va explicar la seva experiència com a mare de dos fills, ja que la resta de famílies assistents només en tenen un. Va ser molt enriquidor poder escoltar-la. 

Varem passar una bona estona tots plegats i de ben segur que varem marxar amb la sensació de que no estem sols en aquest camí tan enriquidor com es la maternitat i la paternitat.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada