divendres, 4 de juny del 2021

La LLUM a Globus i Avions!

Les propostes de llum i color, la descoberta de la foscor, la presentació de diversos materials pensats i creats, donen l'oportunitat als infants d'experimentar, descobrir i explorar totes les possibilitats lúdiques que ens ofereix la llum. 


Durant els primers anys de vida és molt important treballar les capacitats sensorials, per desenvolupar les percepcions. A l'escola preparem un ambient relaxat, amb música de fons i deixem que els infants explorin i descobreixin els espais i materials. Els infants proven, investiguen, fan hipòtesi i comproven.
A la taula de llum presentem diversos materials, ampolles de colors, lents de colors, peces translúcides, blocs sensorials...


L'infant juga en funció dels seus interessos i es crea un ambient relaxat on els nens i nenes van descobrint que fer amb els materials proposats. Li donem força importància a aquest tipus de proposta i anem canviant el material perquè així els infants tinguin un aprenentatge ric.

"La actitud para investigar, para construir teoría, para construir hipótesis, para buscar significados... son la fuente de la creatividad."

Carla Rinaldi

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada