dimarts, 7 de setembre del 2021

L'Estel Blau està d'aniversari

Fa 20 anys vam començar un projecte amb molta il.lusió, un projecte adreçat al barri i a les famílies que necessitaven conciliar la seva vida laboral i buscaven un lloc on els seus infans poguessin crèixer feliços i segurs.

Fent la vista enrera podem recordar a tots els nens i nenes que han passat per l'escola, els primers ja tenen 18,19, 20 anys, i quan ens retrobem pel carrer ens adonem de com passa el temps!

Han estat 20 anys plens de felicitat i gaudi al veure a tots els infants i famílies que han viscut la llar i han participat d'ella, acompanyant als nens i nenes en el seu desenvolupament,  junts hem gaudit de moments únics i plens d'emocions.

El projecte de l'Estel ha anat evolucionant durant aquest temps, i juntament amb el projecte, totes les persones que han format part d'ell. Moltes d'elles ja no hi són, però cadasquna ha deixat part de la seva essència dins de l'escola.

Per això, aquest curs estem de festa, perquè volem celebrar aquests 20 anys com cal. Estigueu ben atents i atentes a totes les activitats que anirem presentant, us anirem informant!

Us presentem també el nou logo de l'escola que hem actualitzat i que podreu veure a la façana del nostre edifici:


                          20 anys...



acompanyant...

creant...

plantant...

endolçant-nos...

imaginant...

dibuixant...

ajudant-nos...

fent música...

creixent...

estimant...

descobrint...

ilusionant-nos...

aprenent...

coneixent-nos...

compartint...

regant...

vivint aventures...



coneixent el barri...



"20 anys fent Escola Bressol: acompanyant famílies i infants en el seu desenvolupament global"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada