divendres, 29 d’octubre del 2021

Som escola verda

 L'Estel Blau som escola verda, això vol dir que prioritzem per accions ecològiques, sostenibles i positives pel medi ambient, ja que cada acció compta, encara que sigui petita. Amb aquesta estrada del blog no solament volem ensenyar-vos totes aquests propostes i accions que fem, sino també volem concienciar i convidar-vos a que les integreu a la vostra vida quotidiana.

Aquest decàleg el podreu trobar a l'entrada de l'escola...Dintre del nivell de 2-3 hem presentat als infants un projecte molt maco i emotiu: el Sr Carxofa , Sr. Tomàquet i la Sra. Pastanaga han arribat a les estances  per acompanyar al infants en totes les accions relacionades amb l’escola verda... Des del començament de curs estan reciclant els iogurts després de dinar, el paper, el plàstic ,... i ara volen fer un pas més enllà, sortiran a llençar-ho als contenidors del costat de l’escola. Sortiran en petits grups i amb dos mestres, i d’aquesta forma veuran a quin contenidor va cada envàs. 

També ens acompanyaran en la cura de l’hort de l’escola, en la neteja de les males herbes, plantant hortalisses i verdures i regant. Animem a les famílies a que impliqueu als vostres infants a casa en totes les accions que porteu a terme: reciclant, regant les plantes, llençant les escombraries,... entre tots farem un planeta millor! 

 Els Srs. Carxofa i Tomàquet com la Sra. Pastanaga sortiran de l'escola per passar un cap de setmana amb alguns dels infants i anar d’excursió junts, collir coses de la muntanya, … 
La cura de l'hort: agafant la cullita de tomàquets

La cura de l'hort: platada

La Zoe amb el Sr Carxofa

Presentació del Sr Carxofa, Tomàquet i Sra Pastanaga

Descobrim les bosses per sortir a reciclar

La Noelia descobreix 
la cistella d'Escola Verda

Aquest collart significa que avui la Iria sortirà a reciclar!

la Victoria amb el Sr Tomàquet


La Clea amb la Sra Pastanaga

Els infants més grans de l'escola també participen en el reciclatge, una mostra de com reciclem els iogurts cada dia...

La Lucia i el Gael reciclant el Iogurt


Volem recordar també que podeu portar a reciclar l'oli que utilitzeu a casa, tenim ampolles per omplir i que després les podeu portar, pregunteu a la secretaria.

Poc a poc tots els infants de l'escola,  les seves famílies i l'equip de l'Estel blau anem participant en aquestes tasques tan importants pel nostre planeta, seguim aportant i posant el nostre granet de sorra, entre tots i totes ho farem possible!!

"Nunca eres demasiado pequeño para marcar la diferencia" 
(Greta Thunberg)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada