dijous, 3 de novembre del 2016

La tardor i la Castanyada a 2-3!

Ja fa dies que hem experimentat els canvis d'estació, i amb la vostra ajuda hem portat la tardor als ambients i a les estances. Hem experimentat amb castanyes, moniatos, magranes, pinyes, fulles, etc. A l'ambient simbòlic també tenim els davantals i mocadors de la Castanyera per a disfressar-nos si ens ve de gust.




La tardor porta de la mà la nostra estimada Castanyera, i aprofitant l'hora del conte que farem cada mes, les famílies ens van fer el passat divendres, una representació molt especial i divertida del conte de la Castanyera. 







Van haver moltes rialles, somriures, cançons, petons i fins i tot alguns plors. Però va ser un matí molt i molt especial, amb uns actors i actrius més especials encara, que van preparar, assajar i representar l'obra amb el cor i amb tota la il·lusió del món, 

Després de la representació i de ballar la dansa de la Castanyera, vam sortir tots plegats al jardí per continuar ballant, mentre menjàvem castanyes torrades i calentones. 




Moltíssimes gràcies als avis, àvies, pares i mares que vau fer possible aquesta representació. Ho vau fer genial, només cal recordar com estaven d'atents els infants i les seves cares d'il·lusió. 

Després de la celebració de la Castanyada, continuem amb la tardor ben a prop, gaudint dels aliments, materials, i textures que ens proporciona. 

Fins la propera famílies!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada