divendres, 20 d’octubre del 2017

Els de 2-3 estrenem botes d'aigua

Aprofitant aquests dies de pluja molts llampecs, estrelles, núvols i ocells hem estrenat les botes d'aigua al jardí de l'escola. Una de les propostes d'aquest matí, ha estat trepitjar bassals d'aigua.
Portem dos dies observant la pluja, mirant per les finestres atònits per què estava plovent molt, veient els carrers plens d'aigua, fulles mullades pel terra... i avui hem tingut l'oportunitat de sortir al jardí per veure com estava tot després de ploure. Molts estan acostumats a les botes i d'altres no tant, així que les primeres accions han estat molt diverses. Uns de seguida han sortit corrents en veure els bassals que hi havien al jardí i d'altres prou feines tenien per caminar amb les botes d'aigua, però al final tots hem acabat gaudint.


S'han despertat tots els nostres sentits i un munt de sensacions han passat pel nostre cos, per uns molt agradables i per d'altres no tant així que cadascú ha fet segons els seus interessos: uns més prudents per tal de no mullar-se molt, uns allunyant-se per que no els hi venia de gust i altres saltant i saltant sense preocupacions de roba mullada, aigua freda, fang...




Alguns s'han aventurat a ficar les mans i fruit de la casualitat han trobat una pedra dintre de l'aigua, això ha desencadenat que molts comencessin a buscar petits tresors als bassals. Han tret fulles, pedres, branques i una pinya. A cada cosa que han tret de l'aigua semblava que mai ho havien vist.





Hem fet carreres pels bassals a veure qui corria més, hem saltat per veure qui esquitxava més, qui ho feia més fort, per mullar als companys dels costats... 







 La nostra imaginació ha anat més enllà i alguns han trobat l'oportunitat de sortir a pescar i sabeu què? hem pescat un munt de peixos.


Només hem necessitat unes botes d'aigua i un jardí amb infinitat d'oportunitats.


"Lo maravilloso de la infancia es que cualquier cosa es en ella una maravilla"  Gilbetkeith Chestertorn.

4 comentaris: