divendres, 22 de desembre del 2017

Fem cagar al Tió a 2-3



El dia 11 de desembre vàrem rebre una visita molt especial a l'Estel, la pastoreta. 

Moltes gràcies pastoreta per portar el Tió amb nosaltres!

Va baixar de la muntanya  acompanyada del Tió, va passar per les estances i ens explicava que el volia deixar amb nosaltres per tal que el poguèssim cuidar, donar de menjar...





Pastoreta quedat tranquil·la que estarà ben cuidat!

Dit i fet, durant aquests dies tots els infants han estat tenint cura d'ell i portant-li molta pell de mandarina per engreixar-lo. El portaven a l'estança i allá li feien abraçades, petons... li portaven la pell de mandarina de casa, la de la fruita que mengen a l'escola i així han anat cuidant-lo súper bé.
També han pogut veure com creixia. Quan el va portar la pastoreta era força petit i després d'un temps amb nosaltres es va fer una mica més gran, i fa uns dies es van adonar que encara s'havia engreixat més! Estaven emocionats!



El dimecres no el trobaven, ja no estaba al seu raconet i ningú sabia res d'ell. Estaven molt preocupats, tant que aquests matí l'han sortit a buscar. Han mirat sota les taules, a la sala de psico, han preguntat a la Inma, han mirat a les caçoles de la sopa amb ajuda de l'Araceli i la Pepi, a psico... i desprès d'una bona estona hem tornat a l'estança i....
SORPRESAAAAAAAA


El Tió estava al mig de l'estança! Hi havia sis pals, amb els que han picat cantant:

"Caga Tío, caga turrons d'avetllanes i pinyons, sino vols cagar et donaré un cop de bastó"

A veure si hi ha alguna cosa...

                           

Han aixecat la manta i.... Uuuaaauuuu quantes coses! Cotxes, harmòniques, primes, baldufes, escombres, neules... Amb el que més han gaudit ha estat amb el confeti.

Quantes coses!
                              


El Tió no s'ha oblidat dels més petits de l'escola i ha cagat uns regals per ells. Els han baixat alguns nens i nenes del nivell, els han ajudat a desembolicar i han jugat una estoneta amb ells/es.

L'ajudem a desembolicar...

i juguem amb ells!


Aprofitem per desitjar-vos unes bones festes!! Ens tornem a veure l'any que ve.
L'equip de l'Estel Blau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada