dimarts, 5 de desembre del 2017

La música a l'Estel Blau

Bon dia, bon dia, bon dia al de matí!

Així comencem el dia a les estances de l'Estel Blau, cantant i ballant la cançó del bon dia entre tots i totes, per donar-nos energia i començar el matí ben contents!
és que com ja sabeu, des de l'escola donem molta importància a la música i a l'expressió musical.
El passat 22 i 23 de Novembre vam celebrar el dia de Santa Cecília a l'escola, acompanyats de molts pares, mares i infants. En aquesta trobada musical tots vam aprendre de tots: es van descobrir cançons noves, danses que als infants els hi encanta i molts recursos per realitzar audicions amb els més petits. Les mestres van ensenyar les cançons i danses que es realitzaven a l'escola i els pares i mares van compartir quines cançons, danses i audicions són les que més agraden als seus fills i filles.
Com podeu observar a les fotografies, va ser una trobada d'allò més divertida!












A més de realitzar aquesta trobada musical familiar, durant les setmanes anteriors hem tingut la sort de comptar amb l'ajuda d'en Joan i la Núria, uns musics enamorats de la seva professió que en vam venir a fer unes sessions plenes de ritmes. Amb ells vam poder tocar diversos instruments, fer concerts improvisats i escoltar i aprendre moltes cançons!







Com ja haureu notat i sentit, per tenir present la música a tota l'escola, tant a les entrades i a les sortides escoltareu la música que vosaltres mateixos heu seleccionat, per tal de començar i acabar el dia amb molt de ritme.
A més a més, observareu que a l'escala principal de l'escola, està adornada amb moltes fotografies dels vostres fills i filles sigui tocant instruments o gaudint d'una bona dansa. Fixeu-vos bé, que segurament algun pare o mare també surti!!!!!


Per finalitzar aquesta entrada musical volem agrair-vos la participació activa de tots vosaltres en els tallers de Santa Cecília i per haver compartit la vostra cançó preferida amb tota l'escola.


“Sin música la vida sería un error”.
 Friedrich Nietzsche.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada