dimarts, 27 de febrer del 2018

Benvingudes Llunes


Aquest mes de Gener hem donat la benvinguda als infants de l'estança de la Lluna, en Cesc, la Maria, la Chloe, la Carla, la Júlia i en Biel, amb molta il·lusió i ganes de conèixe'ls.

Estem compartint el període d'adaptació amb molta tendresa i dolçor, per poder acompanyar-los en aquest nou camí, tot ple d'aventures. Durant aquestes primeres setmanes ens hem abraçat, plorat, jugat, enfadat i hem rigut però sobretot hem experimentat noves sensacions i emocions. Tots plegats gaudim de la nova experiència i descobrim, els nous espais i materials, els companys i companyes, i les mestres.





A primera hora del matí és un moment de retrobament, de compartir emocions, de relació amb la resta de famílies i de joc. Una estona molt màgica on totes les emocions flueixen quan els pares, mares, àvies, avis, tiets i tietes, s'acomiaden dels infants, on les mestres els acompanyem en les seves tristors, alegries, pors, etc...


           

   


Amb l'arribada del Bon dia i de les titelles, les Llunes es relaxen i escolten les cançons de tots els personatges infantils que ens acompanyaran durant tot el curs. De mica en mica, descobreixen les propostes de l'estança i poden començar a fer les seves primeres investigacions d'aprenentatge amb els diferents materials, i observar si rodolen, si estan fredes o calentes, si són dures o toves, si em puc amagar, fent servir la seva capacitat de curiositat que els caracteritza en aquesta edat. 


 






En aquesta etapa evolutiva les seves necessitats bàsiques, de descans, alimentació i higiene, son fonamentals en el benestar dels infants. Son moments en els quals les Llunes necessiten trobar-se acompanyats amb respecte i cura, per això tenim especial atenció i procurem que siguin moments individuals.




"El periodo de adaptación es un tiempo reservado para favorecer la creación de una imagen positiva de la escuela, tanto en los niños que se incorporan, como en los propios padres."
(Anònim)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada