dimecres, 24 d’octubre del 2018

Un dia a les estances del sol i la lluna

Hola famílies!!

Abans de res, volem donar la benvinguda a la Lara, al Junyi i a la Delia. Ara si que ja estem tots a les estances del sol i la lluna!!!

Junyi

Lara

Delia
Cada dia estem més tranquils a l'escola i per això cada cop gaudim més de les propostes que ens ofereix el dia a dia.

Hem descobert les propostes de llum, que ens permeten jugar amb la claror i la foscor, les diferents llums de colors, les ombres,...

                                

El paper també ens dona moltes possibilitats: tocar, rebregar, descobrir el soroll que fa quan el movem,...Petits i grans, cada un al seu nivell i moguts pels seus interessos  gaudeixen d'alló que se'ls ofereix.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Fins i tot, ha aparegut a l'estança el Patufet, traiem la capça amb les titelles, expliquem el conte i cantem la seva cançó


No volem acabar aquesta entrada al blog, sense agraïr a la Roser, la mare del Roc, el concert que ens va oferir fa un dies. Moltes gràcies, va ser una estona molt maca!. Us animem en la mesura que pogueu que vingueu a passar estonetes amb nosaltres!


"El niño que tiene libertad y oportunidad de manipular y usar su mano en una forma lógica, con consecuencias y usando elementos reales, desarrolla una fuerte personalidad"
Maria Montessori



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada