divendres, 15 de gener del 2021

Verdures d´hivern a 2-3

 Als racons de cuineta de les estances de 2-3 estem introduïnt nous elements i materials per fer-los més interessants. Durant aquest trimetre coneixerem les verdures d'hivern, tenim molta varietat i són molt bones per la salud i ja de ben petits i petites hem d'aprendre que hem de menjar moltes per crèixer molt i molt...

Altres anys podiem anar al mercat a comprar-les, a coneixer-les, però aquest any, com que no podem fer sortides demanem a les famílies que ens ajudin i que algun dia portin una miqueta del que comprin o tinguin a casa. 

De moment està sent un éxit i hem cuinat molt: hem fet una sopa, uns macarrons amb verdures, unes llenties,... al gust de tot i totes.

Amb les verdures també hem introduit uns ganivets de metall petit, sense punta ni serra i que tallen poquet, d'aquesta forma podem tallar-les i posar-les a la cassola, i poder treballar també la psicomotricitat fina.

A continuació us ensenyem un petit tastet del que estem fent i us animem a ajudar-nos portant verdures amb aquest projecte tan maco.










Mireu la sopa que ens ha quedat...bonísima!

"Los juegos infantiles no son tales juegos, sino sus más serias actividades"
                                                                 (Francesco Tonucci)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada