divendres, 15 de gener del 2021

Verdures d´hivern a 2-3

 Als racons de cuineta de les estances de 2-3 estem introduïnt nous elements i materials per fer-los més interessants. Durant aquest trimetre coneixerem les verdures d'hivern, tenim molta varietat i són molt bones per la salud i ja de ben petits i petites hem d'aprendre que hem de menjar moltes per crèixer molt i molt...

Altres anys podiem anar al mercat a comprar-les, a coneixer-les, però aquest any, com que no podem fer sortides demanem a les famílies que ens ajudin i que algun dia portin una miqueta del que comprin o tinguin a casa. 

De moment està sent un éxit i hem cuinat molt: hem fet una sopa, uns macarrons amb verdures, unes llenties,... al gust de tot i totes.

Amb les verdures també hem introduit uns ganivets de metall petit, sense punta ni serra i que tallen poquet, d'aquesta forma podem tallar-les i posar-les a la cassola, i poder treballar també la psicomotricitat fina.

A continuació us ensenyem un petit tastet del que estem fent i us animem a ajudar-nos portant verdures amb aquest projecte tan maco.


Mireu la sopa que ens ha quedat...bonísima!

"Los juegos infantiles no son tales juegos, sino sus más serias actividades"
                                                                 (Francesco Tonucci)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada