divendres, 12 de febrer del 2021

Carnaval a 2-3

 Aquest Carnaval ha sigut diferent pels infants i les mestres de l'escola, però no per això ho hem viscut menys... tot va començar el divendres passat, quan al jardí vam trobar els Núvols i els Llampecs al Rei i la Reina del Carnaval: el Carnestoltes!! estaven amagats entre l'espígol que hi ha al jardí i estaven  impacients per venir amb nosaltres a l'estança, on els hem acollit durant tota aquesta setmana. 

També portaven unes ordres molt divertides que havíem de fer durant la setmana, sinó ens pintaria la cara!! per sort, tots i totes les hem seguit molt bé i hem passat una setmana super divertida.

A més a més, a l'estança han aparegut complements per poder-nos disfressar i transformar-nos en altres personatges: bombers, princesses, pallassos, pirates... i per completar-lo hem pogut maquillar-nos la cara, ha sigut molt divertit!!

I per acabar d'una forma rodona la setmana hem fet una festeta al jardí, on hem pogut veure com es retrobaven el Rei i la Reina Carnestoltes i ballaven una dansa plegats, a més a més de fer-nos un fart de ballar!!

Que visqui el carnaval i visca el Carnestoltes!!



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada