divendres, 23 de desembre del 2016

Ambient Simbólic

A l'ambient simbòlic els infants representen la vida real, explorant i reproduint el món dels adults. 

En aquest espai a través del joc s'expressen tal com són, adquirint habilitats personals i desenvolupant la seva capacitat de relació amb els altres. El joc simbòlic afavoreix l'adquisició del llenguatge i ajuda a l'infant a posar-se en el lloc d'un altre, deixa de ser ell per ser un altre diferent de si mateix.

Trobem l'estança distribuïda en diferents racons de joc: la cuineta, els cotxes, els contes, les nines, la bugaderia, les disfresses... Molts d'ells es trobaran fixes durant tot el curs i d'altres aniran canviant.














Durant les diferents estacions de l'any, l'ambient de joc simbòlic es converteix en un espai on poder introduir elements relacionats amb la tardor o l'hivern. En el mes d'Octubre els infants van tenir al seu abast disfresses relacionades amb la castanyera i, fruits i verdures d'aquesta època. Això encara més, els apropa a la vida real i a la societat que els envolta.

De mica en mica, els infants aniran fent noves descobertes i experiències que podrem enregistrar i fer-us arribar, però haurem d'esperar al segon trimestre!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada