divendres, 23 de desembre del 2016

Els infants de 2-3 hem fet la primera sortida pel barri!!!

La setmana passada els Llampecs, Núvols, Estrelles i Ocells, vàrem sortir d'excursió pel barri, per explorar el carrer, buscar fulles, sortir en grup, observar els cotxes i les motos de la carretera, buscar escombraries, etc.

Va ser una gran experiència on tots i totes vàrem gaudir d'uns dies molt agradables en companyia de pares, mares, avis i àvies, per compartir les nostres descobertes en la nostra primera sortida en grup. 

Els infants van sortir en filera per parelles en un tram molt petit que teníem la carretera molt a prop, però després varen anar solets caminant i explorant allò que els interessava. 

























Per finalitzar la primera sortida, vàrem arribar a un lloc molt especial que la majoria dels infants coneixien i que van poder engrescar-se molt, el parc!!!! Corrents es van enfilar al tobogan, als gronxadors, als balancins i  van poder jugar amb tots els companys i companyes.

L'equip de mestres de 2-3 volem agrair a totes les famílies que vàreu participar en la sortida, per nosaltres va ser tot un plaer!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada