dimecres, 14 de desembre del 2016

Els coets i la música en directe

El passat dijous 29 de Novembre, l'estança de coets vàrem iniciar una nova proposta que esta englobada dins del projecte de música.

Aquesta nova proposta anava acompanyada de molta màgia, melodies, cançons i instruments. I va ser possible gràcies al Joan, el noi que s'encarregava de portar-la a terme.




La nova aventura musical va començar un cop vàrem acabar de fer el bon dia. A l'estança dels coets es va fer un fort silenci i la Sira va començar a sentir el so d'un instrument, ens va mirar a tots/es els que tenia aprop buscant qui l'acompanyes a veure que passava a l'estança dels globus. Al posar-nos en marxa la resta de companys/es es varen engrescar a acompanyar-nos. ¿Què s'amaga a l'altra estança?

A l'arribà, ens vàrem trobar al Joan tocant una flauta de fusta, els infants no acabaven de veure clar si passar a no, tot era desconegut i nou. Per això, es van esperar a que passéssim els referents. 

Un cop dins de l'estança, a cadascun de nosaltres, la música ens va anar enganxant d'alguna de les moltes maneres en la que ens la va presentar el Joan. Alguns vàrem connectar amb la cançó del bon dia (una cançó nova que vàrem descobrir), d'altres amb el so de les campanetes, d'altres fent percussió amb bastons (quin ritme que teníem), també hi havia els que varen gaudir amb els diferents instruments del món o fent música amb el cos,... Per acabar vàrem fer una gran rotllana o ens vàrem acomiadar ballant i tocant aquell instrument que tenim a les mans.

Descobrint instruments.... Quin agafaré?
Fem percussió!

Instruments del món
Gaudint de la música del Joan

Ens acomiadem!

Va estar una primera sessió molt intensa i per això vàrem acabar que no volíem que marxes el Joan ja que havíem descobert noves maneres de viure la música. Ara tenim nous reptes i se'n ha obert un nou camí ple de ritme!



"Quan les paraules falten, la música parla"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada