dijous, 14 d’abril del 2011

La kermesse del Xè Aniversari

...i per fi va arribar el gran dia de la kermesse... el dissabte 9 d'abril, ben aviat vam quedar tot l'equip de l'Estel Blau per muntar tots els jocs, les proves i el guarniment de la festa. Estàvem molt emocionades perquè esperàvem que vindrien moltes famílies a gaudir d'un matí molt especial...L'equip organitzatiu

A les 10 del matí estava tot preparat, i van començar a venir les primeres famílies, els nens i les nenes s'havien de posar un collaret i a jugar!! havien de passar per totes les proves i fer-les molt bé, això si, amb l'ajut de la mama, el papa, l'avi, l'àvia, el germà o qualsevol adult que vingués amb ell.

Els jocs van ser un èxit, tothom reia i s'ho passava molt bé!! què divertit això de ficar la cara a dintre de la farina per agafar un caramel!!, o de fer-nos una xapa amb l'estel, o de maquillar-nos,... i de menjar xocolata!, també va haver-hi temps per fer una mica d'esport... i els més menuts van poder gaudir de la carpa dels nadons, jugant, gatejant o fent la croqueta al seu aire...... i en un moment del matí va aparèixer un gegant!! si, si, aquest gegant anava passant per totes les proves i es portava als nens i les nenes a un escenari, què pasaria ara?? doncs ara venen les titelles!!! tots ben col.locats que comença!!!


...i al finalitzar les titelles, i com que estàvem d'aniversari, tot l'equip de l'Estel Blau vam pujar a l'escenari i vam cantar amb totes les famílies l'aniversari feliç... ja tenim 10 anys com a escola bressol!!! i mireu que aquí no s'acavàbem les sorpreses!! l'AMPA del Ramon Muntaner, que hi havia participat en la organització de la festa ens va fer l'entrega d'un regal molt especial pel nostre aniversari, un final rodó per una festa rodona!!!

Aprofitem per donar les gràcies a totes les entitats que en han ajudat a que aquesta festa fos possible: AMPA Ramon Muntaner, Gegants de Bellvitge, botigues del Marina Center (PASE; MARIAM, Perruqueria Sònia), i a tots els pares i mares de l'escola que formen la comissió del Xè Aniversari de l'Estel Blau.


Fins un altre amics!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada