divendres, 20 de setembre del 2013

El primer àpat a l'escola


Comencem un nou curs  ple de novetats i la primera va passar el darrer 10 de setembre a les aules de 2-3, estàvem en ple període d'adaptació i a dos dies de començar l'horari complert. A les reunions finals del curs passat, vàrem fer una proposta a les famílies dels nens que es quedaven a dinar, que aquell dia en comptes de marxar a les 11:45 es poguessin quedar acompanyant al seus fills durant l'estona de dinar i elles van acceptar.
 
Després de passar el matí a l'aula jugant, descobrint, ballant, baixant al jardí... va arribar l'hora de marxar cap a casa amb la diferència que alguns pares de les classes dels núvols, dels llampecs i dels vents van quedar-se una estona més.
 
Un cop vàrem acomiadar als companys i companyes la resta d'infants, les famílies i les educadores vàrem començar a parar taula, cadires, pitets, pinces... recordant d'aquesta manera aquella rutina diària que fèiem a les aules dels globus, ocells, avions i coets. Un cop va estar tot preparat i tots asseguts a la taula va aparèixer la Carol amb el carro del dinar.
 
Cada família va decidir quin paper tenir en aquesta situació, alguns van seure a les cadires per poder observar com ho feia el seu fill a l'escola i d'altres van seure al terra al costat d'ells per poder participar directament (ajudant quan ho demanaven, posant més aigua...).
 
 
 
 
 Els infants van estar molt tranquils durant tot l'àpat i els pares i mares ens van ajudar molt.
 

 
També ens van acompanyar les àvies ja que els pares estaven a la feina.
 
 


Després de dinar vàrem continuar amb les nostres rutines i vàrem tenir l'oportunitat d'ensenyar tota la feina que fem a la classe durant aquesta estona.
 


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada