divendres, 28 de novembre del 2014

La música a l'escola

La música està molt present en el nostre dia a dia. A l'escola la trobem en molts moments: cantant, caixes de música, audicions, danses, fins i tot, en les nostres rutines: recollir, rentar mans,...


La setmana passada, i aprofitant que era Santa Cecília (patrona de la música) varem rebre dues visites molt especials.
La Sonia va estar amb els globús, els coets i els avions. I amb el seu acordió varem poder gaudir d'un concert on varen sonar les cançons més conegudes per nosaltres.

 I fins i tot, els més animats es van acostar per poder tocar l'acordió.I els núvols, ocells, estrelles i llampecs vam rebre la visita de la Maria, l'amiga del Patrick.

 El Patrick és el personatge d'aquell conte que ens han explicat a les aules i del qual fins i tot hem vist el vídeo. https://www.youtube.com/watch?v=4NuuxWKD7N0 
La Maria portava un violi i ens va animar a desperta-lo, va tocar diferents melodies i cançons i un moment molt màgic va ser quan tocant la melodia del Patrick el personatge apareix per la porta.
A més a més, la Maria portava un violi petit i ens va deixar tocar-lo. Va ser un dia molt especial.


La música en desperta moltes emocions!. I a l'escola no només ho podem viure els infants i les educadores sinó que també ho fan les famílies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada