dijous, 3 de desembre del 2015

Circular de Nadal

Hola famílies!

Com ja sabeu s'apropa Nadal i des de la llar ens agradaria ambientar-nos en aquesta festa popular. Tot seguit, us adjuntem la circular on deixem plasmades les dates i activitats que portarem a terme:ACTIVITATS PER FAMÍLIES I INFANTS
A la llar ens volem ambientar en aquesta festa popular: el Nadal. Per això, necessitem la vostra col·laboració:
-          Davant la secretaria trobareu un avet dibuixat i us engresquem a que l’ompliu de color amb les vostres mans i les dels vostres fills/es, les podeu acompanyar amb un sentiment, el vostre nom,...

-          Tanmateix, al replà entre escales penjarem els nostres desitjos pel nou any. Trobareu un espai a l’entrada de la llar amb paper i colors perquè els pugueu escriure i els anirem penjant.

Entre tots omplirem la llar de màgia, ho podreu veure al blog.

DATES IMPORTANTS a tenir en compte són:

-          11 de desembre: Arriba el Tió. Una pastora, de la muntanya, portarà el Tió per a que el cuidem. Per això, del 12 al 23 de desembre, els nens/es poden portar menjar per donar-li: galetes, pells de fruita, fruita, fruits secs, bombons...i, així, entre tots l’engreixarem.

Després d’alimentar i engreixar al Tió, arribarà el moment de fer-lo cagar donant-li petits cops a l’esquena i cantant-li la cançó.


 

-          22 de desembre: Fem Cagar el Tió a les estances de 1-2. 

-          23 de desembre: Fem Cagar el Tió a les estances de 2-3.Finalment, aprofitem per recordar-vos que l’horari escolar del 23 de desembre serà l'habitual i tornarem el 7 de gener.

Gràcies per la vostra col·laboració.

                   L’equip d’educadores

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada