dimecres, 17 de febrer del 2016

Taller de construcció de materials


Benvolgudes famílies,

Durant aquest trimestre iniciarem el taller de construcció de materials per tal de dur a terme diferents projectes; tant pel jardí com per les estances de la Llar. Aquest projectes han sorgit a partir de les necessitats dels vostres fills/es i per tal de dur-los a terme necessitaríem la vostra col·laboració.

Us convidem el proper Dissabte 12 de Març de 10h. a 14h. a passar un matí al jardí de l’escola on podrem elaborar els diferents projectes tots plegats i gaudir d’un esmorzar de germanor.

Per una banda, els projectes que portarem a terme són:
  • -          Un amagatall amb vegetació on els infants podran amagar-se i deixar-se endur per la seva creativitat i imaginació.
(Es una idea, però no es exactament així)

  • -          Una estructura per psicomotricitat amb la qual els vostres fills/es podran experimentar amb les seves possibilitats físiques.
  • -          Materials per l’estança: polirem diferents estructures de fusta per poder crear noves peces de construcció.
  • -          Plantada: omplirem els testos que envolten el jardí de nadons amb diferents olors i colors.

Per tal de poder saber que és el que us ve més de gust fer, a la porta de cada estança trobareu una graella on us podreu apuntar en els diferents projectes. Tanmateix, en aquesta graella es poden apuntar tots els familiar (pare, mare, tiet, tieta, avis, avies,...) que vulguin o que tinguin idees sobre: jardineria, fusteria,... engresqueu-vos!!
Per altra banda, en referència a l’esmorzar de germanor us proposem que cada família porti algun menjar i l’equip de mestres posarem la beguda (cacaolat, aigua, sucs, coca-cola,...), els gots, els tovallons,... 

Finalment, necessitaríem que entre tots poguéssim aconseguir palets de fusta.
Gràcies per la vostra col·laboració,
Atentament,

Equip educatiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada