dijous, 19 de maig del 2016

TEMPS LLIURE EN FAMILIA

Qui no ha detectat algunes carències en la societat de tipus emocional?​ És important reforça​r​ les relacions afectives, aquestes ajudaran a trencar l'individualisme que existeix en la societat, que necessita caminar cap al respecte mutu i la solidaritat.

En aquest camí, és tot un repte trobar els ponts entre els adults i el​s infants i​ pre/adolescents per enfortir la relació afectiva. Per trobar-los, cal cuidar els vincles amb una comunicació positiva, amb apropaments comprensius i amb activitats ​​lúdiques en família.
Sota aquesta reflexió, les AMPA de Bellvitge trobem interessant que les famílies compartim les eines i activitats que fem servir en el temps de lleure amb els nostres fills i filles.

Ès per això que us convidem a la jornada TEMPS LLIURE EN FAMÍLIA el proper diumenge 29 de maig al matí. La jornada començarà amb una ​taula d'experiències on algunes AMPA de la ciutat explicaran activitats que porten a terme en família en el seu temps de lleure. Aquestes seran presentades de forma amena i divertida per mares i pares. Desprès sortirem al carrer a jugar totes plegades, però abans, farem un esmorzar comunitari a la Plaça, així que us animem a portar quelcom per compartir.
 
Us hi esperem a tots i totes. No hi falteu!
 
Formulari d'inscripció al servei de monitoratge per a nens/es durant la taula d'experiències:
 

Organitzen: Les AMPA de Bellvitge, FAPAC (Federació d'associación de mares i pares de Catalunya), PAEF (Programa d'Acompanyament Educatiu a les Famílies de l'Hospitalet), Serveis Socials de l'Ajuntament.
Colaboren: AMPA escola Busquets i Punset, AMPA escola Prat de la Manta, AMPA escola Paco Candel, AMPA escola Lola Anglada, AMPA escola Frederic Mistral, AMPA C.E. Joan XXIII, AMPA Institut Europa, Coordinadora d'AMPA's Collblanc-La Torrassa, Centre de Normalització Lingüística, Ass. Vecinos Bellvitge, Club d'Esplai Bellvitge, Club d'Scrabble LH, Centre Cultural Bellvitge-Gornal, Ajuntament de l'Hospitalet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada