dijous, 13 d’octubre del 2016

GLOBUS: PRIMER MES A L'ESCOLA

Els globus hem començat una nova aventura en aquest curs 2016-17 i passat aquest mes, ja tenim un munt d'experiències, anècdotes... vivides.
Han estat dies molt intensos, per una banda, ens trobem amb la novetat d'espais i  materials que criden la nostra atenció i que anem descobrint diàriament, i per l'altre, està el moment d'haver-nos de separar de les família.  En aquests dies conviuen les alegries i les penes, els somriures i els plors, els petons i les abraçades amb les distàncies, etc. Una barreja d'emocions que cada infant ho ha viscut i ho ha expressat de manera diferent.
Els primers dies tot era nou i juntament amb pares, avis, germans... vàrem anar descobrint tot el que ens envoltava.Poc a poc, ens vàrem quedar més estones sense la família i tot i que van ser moments durs ja hem aconseguit passar els matins i les tardes més tranquils i contents.  

Estem descobrint espais i materials, agafant seguretat a l'escola, coneixent als companys i companyes amb qui compartirem aquesta aventura, vivim les primeres propostes... 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada