divendres, 23 de desembre del 2016

Tió 2-3!!!

El dia 12 de desembre ens va picar a la porta de cada estança la pastoreta, que venia acompanyada d'un gran amic, el Tió.

Ens va explicar que el portava de la muntanya però que feia massa fred i necessitava que el cuidéssim molt, donant-li menjar i tapant-lo per què és pogués fer molt gran. Dit i fet, li vam dir que si, que el cuidaven de bon gust.

Durant les següents setmanes l'hem estat alimentant de pells de mandarina i poma, i ens hem anat adonant que cada 4 dies es feia més gran!!!! De tant en tant hem provat de fer-lo cagar cantant-li una cançó molt popular i coneguda per tots nosaltres, però no hagut manera. No ha fet ni un pet.






















Però avui de sobte, hem viscut un dia molt especial. Ens ha vingut a veure la pastoreta per emportar-se el Tió a la muntanya, però quan hem anat al passadís a buscar-lo, no estava!!! Ens hem fet un gran ensurt i l'hem començat a buscar per tota l'escola, preguntant a l'Imma, a la Pepi i a l'Araceli, hem mirat en la sala de psicomotricitat, però res de res.

Finalment, hem tornat a l'estança i estava estiradet amb la seva manteta esperant-nos, que trapella aquest Tió!!! He començat a picar-li amb un bastó cantant la cançó del Tió i de sobte ens ha vingut oloreta a caca!!! Apa, al destapar la manteta hi havia una pila de regals en forma d'instruments de música, confetis i unes neules boníssimes.


















Ha estat un dia molt màgic, on hem pogut compartir amb moltes famílies els somriures i les cares de felicitat.

Moltes gràcies a tots i a totes!! 
Bones Festes i Bona entrada d'any!!

De part de tot l'Equip educatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada