dijous, 15 de febrer del 2018

Carnaval a l'Estel

El divendres 2 de febrer estrelles, llampecs, núvols i ocells vàrem sortir al carrer en busca del reí Carnestoltes! Ens van acompanyar moltes famílies i plegats vàrem recorrer els carrers del barri, amb els ulls ben oberts i cridant ben fort: Carnastoooltes, on ets Carnestoltes!! 
Vàrem donar la volta a l'escola mirant per tot arreu, darrere dels arbres, sota dels cotxes i preguntant a la gent del carrer que ens anàvem trobant.
Quan ja estàvem arribant de nou a l'Estel el van veure i vàrem sortir tots correns cap a ell. Per fi l'havíem vist.
Alguns es van alegrar molt de veure'l i es van apropar a dir-li hola, altres el saludaven però amb certa distancia i a uns quants els hi va fer una mica de por!
El Rei Carnestoltes portava una cosa per nosaltres, les ordres que havíem de seguir durant la setmana següent: sabatilles d'estar per casa, pijama, pentinat divertir, roba vermella i la disfressa. Aquest Carnestoltes tenia ganes de gresca i nosaltres també.


Durant la setmana de Carnaval els ambients es van transformar una mica i totes les propostes anaven adreçades al carnaval: safates amb confeti, maquillatge, disfresses, barrets, perruques i complements,... quina setmana més esbojarrada!!

"sombra aqui, y sombra alla"


ens agrada el confeti

no et moguis que et toco el nas

preparats per anar a una festa?

el Carnestoltes ens fa una visita

Quina comoditat venir a l'escola amb pijama
audicions amb cintes

mirem imatges de carnaval amb el projector

avui la Laura no ve amb la roba vermella, així que li pintem la cara jaja!


... i va arribar el divendres, el dia de la gran festa a 2-3! a psico ens esperava una sorpresa... farien una desfilada de disfresses, per que tots i totes puguessin veure lo guapos que anàvem!!



Desprès de la desfilada i de menjar una mica de fruita va començar el conte de la Rateta que escombrava l'escaleta...i vam escoltar-lo ven atents...

Rateta, rateta, tú que ets tan boniqueta, vols casar-te amb mi?

... i vam poder gaudir d'aquest conte que ens agrada tant, encara que a alguns no els hi ha fet molta gràcia que el gat es mengés a la rateta...

"i vet aquí un gos, i vet aquí un gat, que aquesta setmana de carnestoltes, s'ha acabat"

Llampecs
Estrelles


Núvols

Ocells

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada