dijous, 31 d’octubre del 2019

Castanyada

Hola famílies,

Des de l'escola li donem importància a les festes tradicionals així que a més a més que durant aquest mes hem tingut a la castanyera per l'escola, avui hem celebrat la castanyada amb una representació del conte de "La Castanyera i el Gegant del Castanyer". Gràcies a totes aquelles famílies que heu pogut participar, els infants se'n porten un gran record del gran dia.

Fa unes setmanes ens vam trobar totes les famílies que volien participar per poder repartir els papers que havien de representar i vam preparar el material  per la representació, a més a més vam fer un assaig i vam passar una bona estona.

Trobada de famílies

I... arriba el gran dia, Globus i Coets són els primers a baixar a la sala de psicomotricitat on estava tot l'escenari preparat i les famílies gairebé preparades... Altres anys ens hem trobat que els infants ho viuen millor si troben a les famílies sense les disfresses posades, així que ens hem vestit amb ells i elles i els hi hem ensenyat els complements.


El Gegant del Castanyer ensenya la seva barba

Després de preparar-ho hem començat, aquí us deixem un tastet de fotos, després de la representació hem ballat tots plegats la dansa de la Castanyera!

ESTRELLES-LLAMPECS-NÚVOLS-OCELLSQuan ve el temps de collir castanyes
la castanyera, la castanyera,
ven castanyes de la muntanya
a la plaça de la ciutat.
La camisa li va petita
la faldilla li fa campana
les sabates li fan cloc-cloc
i al ballar sempre gira així:
sona la música
larai la la la le ro
sona la música
larai laraila ra
sona la música
larai la la la le ro
sona la música
larai laraila ra


1 comentari: