dijous, 19 de desembre del 2019

Accions verdes del trimestre

Aquest trimestre ha estat molt intens i hem pogut portar a terme moltes de les accions verdes que trobem al nostre pla anual d'escola. Tot seguit us fem cinc cèntims del que ha succeït;

- Els infants de 2-3 han sortit a reciclar la brossa i han tingut cura de l'hort i del jardí.

- A la primera festa de la llar, vàrem introduir els gots reutilitzables.

- Hem gaudit de propostes d'experimentació, safates, joc heurístic i panera dels tresors amb materials collits de la natura (petxines, pedres, branques) i reutilitzats (rotllos de cartro del paper de cuina i del wc, pots de vidres de conserves, llaunes de la llet en pols,...).

Recollir roba per la fundació per a l’assistència a l’educació GLORR, per tal que la puguin aprofitar persones sense recursos.


- Hem col·laborat amb l'ONG KASAMU AKU, fent recollida de materials escolars que arribaran a escoles del Senegal.

- Des de la Diputació de Barcelona varen venir a explicar-nos el conte de Riu. Un conte que parla de la cura a la natura, de la importància del planeta i de la sostenibilitat.

- Hem anat a recollir diferents tipus de paper a escola imprenta per donar-lis un segón us i amb ells estem fent grans creacions plàstiques.

- Els senyor carxofa i la seva família ens acompanyen en les accions verdes i a més cada cap de setmana van de viatge a casa d'algun infant.

- Taller amb famílies per crear titelles. La creació de les titelles a estat principalment amb teles, llanes, fieltro,... elements als que els hem donat un segón us.

- L'us del logo del señor carxofa en les entrades que tenen accions verdes.

Ens agradaria recordar-vos que si teniu a la disposició els pots per reciclar l'oli, aprofitem que venen festes i que tots i totes cuinem més. Per aprofitar i no tirar l'oli pel desaigua sinò posar-la al pot. Si no sabeu on esta l'espai de reciclatge d'oli pregunteu-ho a les mestres o a direcció.


MOLTES GRÀCIES PER FER POSSIBLE QUE ENTRE TOTS I TOTES CONTRIBUIM A LA CURA DEL NOSTRE PLANETA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada