dijous, 13 de febrer del 2020

Els Globus i els Coets al jardí.

Hola families, com ja sabeu part del nostre dia a dia el passem al jardí. Per nosaltres és molt important que els infants tinguin contacte amb l'entorn més proper i descobreixin diferents climatologies com pot ser notar el fred, la calor, el vent,... per altra banda, poder gaudir dels diferents materials que el jardí ens proporciona, com per exemple, pals, sorra, troncs, fulles, flors...


                                                                           

El jardí, és un bon moment per compartir amb altres infants de l'escola, ja siguin els infants de 2-3, com els nadons quan surten al seu jardí.

Contemplem la tranquil·litat que els proporciona al estar en un espai més ampli i on tenen més espai.

També ens agrada proporcionar-los tot el que tenen a l'estança fora d'aquesta, per això el jardí està estructurat i pensat per poder satisfer les necessitats de cada infant en aquell moment: racó de contes, de moviment, el sorral, joc simbòlic... i cada vegada que baixem al jardí muntem propostes depenent de les necessitats del grup.

























Alguns dies no troben proposta perquè creiem important que explorin i descobreixin el jardí sense la necessitat de tenir elements externs (joguines o propostes).

I a vegades, de forma espontània succeeixen coses al jardí que crida l'atenció als infants i ens permeten treballar una infinitat de coses: petits bassals, marietes, papallones, cargols, avions que passen pel cel, sorolls que sentim de l'exterior...















"Cuando te acercas a la naturaleza, te acercas a tu mismo"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada