dijous, 5 de març del 2020

Ambient creatiu

Des de l'ambient creatiu diàriament es pensen propostes per captar l'interès dels infants i oferir poder cobrir les necessitats que tenen.

En aquest espai els infants a través dels diferents llenguatges: corporal, verbal, plàstic, musical... inventen i desenvolupen les seves pròpies creacions posant a prova el seu enginy i creativitat. Tot això ho fan a través de la música, les diferents tècniques plàstiques: pintar, collage, modelatge , etc.

En aquest ambient els dilluns i divendres s'ofereixen propostes de caire musical: danses populars, audicions, diferents instruments, ritmes, diferenciació de tipus d'instruments...






Els dies de proposta plàstica els infants es deixen anar, creant amb diferents materials, des dels més senzills com les ceres dures, retoladors, guixos... com d'altres més elaborats com són la pintura amb materials de suport: pinzells, esponges, rodets, material natural....

 Altres dies també fem creacions retallant diferents papers o materials i fent collages, modelem amb plastilina i surten veritables obres d'art. També fem servir el nostre cos en molts moments per maquillar-nos i crear!






"La imaginación es el lápiz con el que el niñx pinta sus mejores aventuras."

Autor Anònim


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada