dimecres, 2 de juny de 2021

Els Sols descobrim un nou espai!

Ja fa unes setmanes que l'espai exterior ens està donant l'oportunitat de sortir a gaudir d'una bona estona,  el  bon clima que ens acompanya. Els petits de l'escola han descobert per primera vegada un nou espai que de ben segur els hi donarà infinites oportunitats de joc.Els infants han de tenir l'oportunitat d'aprendre directament del món, d'observar-lo, d'interactuar amb ell, d'experimentar amb les seves mans i el seu cos, per això preparem també l'espai exterior per cobrir aquelles necessitats dels infants, tant a nivell de moviment com sensorialment.
 Els espais exteriors ofereixen molta varietat d'elements, textures que a la vegada ofereixen experiències de joc. El primer contacte amb el jardí ha estat tot un èxit, hem vist als infants gaudir i explorar el nou espai, el gran sorral, la caseta, la rampa i les escales, les flors... A partir d'ara anirem fent sortides i descobrint cada racó que ens regala aquest gran espai!


 L'instint de naturalesa i la atracció innata als entorns naturals els aporta un ventall infinit de descobertes. I es per això que en molts moments, quan sortim a l'espai exterior, els infants es relaxen i es deixen emportar pels sorolls de l'entorn: del carrer, el cant dels ocells, el so del vent... tots aquests elements els aporten tranquil·litat i pau . Quan sortim a l'exterior la màgia del joc succeeix.
"Nunca subestiméis el poder que  la naturaleza tiene para encender la curiosidad, imaginación y asombro de los niñxs"

J. Kable


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada