dimecres, 7 de desembre del 2011

Santa Cecília , gaudint de la música en directe !!!

La música ens acompanya a l'escola durant tot el curs , però al mes de novembre gaudim especialment de concerts en directe d'instruments musicals que omplen de màgia la llar.

 A les classes dels nadons i dels nens i nenes d'1-2 anys ha vingut a visitar-nos la Sònia , acordionista que ens ha regalat un munt de cançons que ens ha fet embadalir.
La Sònia ens va tocar i cantar moltes cançons :
- El cargol treu banya
- L'esquiurol
- Els titelles
- El sol-solet
- La lluna i la pruna
- El patufet
- El gegant del pi
                            ...      Quines cares...!!!Ens vam quedar bocabadats, va estar tot una experiència!Els nens i nenes de 2-3 anys van viure un dia de la música molt especial. Feia dies que havien conegut al Patrick , un noi que feia màgia amb la música que creava amb el seu violí .Just aquell dia havia desaparegut i tots ens vam posar tristos al no haver-nos pogut acomiadar...
Però ...SORPRESA , el Patrick ens estava esperant a la sala de psicomotricitat , amb la Maria , una violinista que ens va fer gaudir amb moltes caçons.


Amb l'arquet fem sonar el violí !


Com ens agrada el Patrick i la seva música màgicaUn tren petitó, que camina que camina , un tren petitó que camina sense por...

       

      Quin esperit de músics tenim...

Que bé que toques Maria, com ens agrada!!!


Després de tocar el violí , la Maria ens explica que hem de netejar -lo abans de posar-lo a dormir, igual que fem nosaltres a la dutxa cada vespre.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada