dimecres, 30 de novembre del 2016

Els globus i la música en directe

El dijous passat es presentava com un matí més a l'estança dels globus. Acabaven de fer el bon dia i estaven recollint les últimes joguines que quedaven pel terra, quan de cop, alguns van començar escoltar una melodia que venia de l'estança del costat. Amb molta curiositat es van apropar per veure que passava, la música sempre crida la nostra atenció.
Els primers en arribar a la porta, no van passar d'aquesta, mirant atònits aquell home que feia sonar la flauta i la guitarra.
Tots quiets i un silenci sorprenent. Amb ajuda de l'adult van anar passant i seient al voltant del Joan, la resta anava arribant a la porta del canviador i allà es quedaven mirant i prenent-se el seu temps per passar.


De cop i al mig del silenci, el Joan ens va dir bon dia amb una cançó molt maca i ens vàrem presentar. Després va continuar la sessió marcant un ritme, picant a les parts del cos. Va ser molt divertit i alguns globus el seguien picant a les cames, al cap, al pit... d'altres seguien bocabadats mirant-lo.
També va proposar seguir el ritme amb uns instruments que va descobrir aixecant una tela. Quan van veure tot el que s'amagava sota la tela, es van aixecar per agafar i començar a tocar.




Per últim, amb l'ajuda de la guitarra, el Joan va cantar un seguit de cançons que també treballem a l'escola. Uns ballaven, altres acompanyaven al Joan amb la guitarra i la resta encara estaven asseguts observant tot el que estava succeint.




"La música es aquel lugar donde todos coincidimos alguna vez"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada