dilluns, 12 de març del 2018

Dia Internacional de la Dona


Com ja sabeu el passat dijous, 8 de Març va ser el dia internacional de la dona. Des de l'Estel Blau ens volíem sumar a tots els moviments, manifestacions i vagues que es varen fer per tot el món però sense perdre la nostra essència. Per això, us vàrem animar a que vinguéssiu a buscar als vostres fills/es a las 15:45 i passéssiu una estona entranyable amb la resta de famílies i l'equip de l'Estel, tot gaudint deixant la vostra empremta lila al mural acompanyada del vostre nom. 

Aquí us deixem un petit recull d'imatges que resumeixen la jornada.















Des de l'equip de l'Estel Blau només ens queda donar-vos les gràcies, esperem que ho passéssiu bé i sobretot esperem que totes les accions que es van portar a terme en aquell dia tinguin una repercussió positiva cap a la igualtat entre sexes. 



"Creo que las mujeres están locas si pretenden ser iguales que los hombres. son bastante superiores y siempre lo han sido. cualquier cosa que le des a una mujer lo hará mejor. Si le das esperma, te dará un hijo. Si le das una casa, te dará un hogar. Si le das alimentos, te dará una comida. Si le das una sonrisa, te dará un corazón. Engrandece y multiplica cualquier cosa que le des." - William Golding

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada