dilluns, 7 de gener del 2019

Créixer en família

Benvolgudes famílies, ens tornem a trobar després d'unes petites vacances en família, amb moltes ganes de retrobar-nos un altre cop en la 4at sessió de Créixer en família el Divendres 18 de Gener de 15:30 a 17:00 i poder compartir tots aquells temes que en moltes ocasions ens angoixen, preocupen o ens proporcionen moments de felicitat.



En la sessió de desembre va sortir un tema que sol angoixar molt a les mares i pares de l'escola quan parlem de la criança dels fills i filles, els límits.
Molts pares es pregunten quan han de dir si i quan no davant les peticions o conductes dels seus fills i quina és la millor manera de posar-los límits. 
És important tenir en compte que cada nen és diferent i que segons el seu temperament, edat evolutiva, necessitats a nivell d'afecte, etc. dependrà del tipus de límits a aplicar i com fer-ho. 
També cal saber que els límits fan créixer al nen i que formen part del seu aprenentatge i desenvolupament, i que una de les coses més importants és que els pares han de ser coherents, consistents i sobretot treballar de forma consensuada. 
Gemma Pou, psicòloga i psicoterapeuta de la Unitat de la Família de l'ANNE Fundació, ens explica per què hem de posar límits per al bon creixement del nen i com. També com detectar senyals d'alarma.
https://faros.hsjdbcn.org/ca/video/quan-dir-si-quan-no-com-posar-limits-infancia

Us esperem a la propera sessió!!!

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada