divendres, 19 de març del 2021

LLUNA

Quan vam arribar al gener, els infants de l'estança de la Lluna vam estrenar nou espai durant els matins. Passat el primer trimestre, els nens i nenes d'aquesta estança han crescut molt i han fet un munt de canvis en tots els nivells. Un dels grans canvis ha estat, que la gran majoria va començar a caminar durant aquests mesos i això va fer que l'estança on estaven es quedés petita. A més a més, al mes de gener li havíem de donar la benvinguda a un nou company i passaríem a ser un més.

A finals de desembre el Dante, la Martina, la Clara, la Mia, l'Aleix, la Noelia, el Pol, la Iria i la Blanca, van fer petites sortides al nou espai per tal d'agafar seguretat, fer petites descobertes... 

El nou espai és més gran i està ple de nous reptes, infinitat de descobriments, etc. A més, l'hem donat la benvinguda no a un sinò a tres infants, el Mateo, la Zoe i el Quim; tots plegats acabarem aquest curs i compartirem moltes aventures.






Un dels racons que més estem gaudint i dels que més ens agrada, és el racó motor que tenim al costat d'una finestra. Aquesta finestra ens fascina, podem observar el nostre jardí, veiem com juguen els infants d'altres estances, saludem a les altres mestres... un món meravellós cada dia.








Tant ens agrada mirar per la finestra, que vàrem decidir sortir a descobrir aquest jardí tan maco del que disposem. Sorra, desnivells, caseta, tubs per amagar-se... quantes coses tenim per seguir gaudint de l'escola. 



"Cuando un niño se siente seguro de sí mismo, deja de buscar aprobación en cada paso que da" María Montessori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada