divendres, 10 de març del 2023

L'Araceli, molt més que una cuinera

 Fa molts anys que l'Araceli és la nostra cuinera, com ja sabeu tenim cuina pròpia i ella és l'encarregada de fer-nos el dinar cada dia. Però no solament ens fa el dinar, també ens cuida i és com una àvia per tots els nens i les nenes, ja que quan anem a visitar-la a la cuina moltes vegades ens dóna peixets i bastonets de pa, i ens ensenya el que està cuinant i com ho fa!


De vegades puja els carros amb el dinar a la planta de dalt i aprofita per fer-nos una visita per les estances. I quan les mestres anem a la cuina a dinar, cada dia ens pregunta: -han menjat bé els infants?


El fet de tenir cuina pròpia i personal qualificat que supervisa la qualitat dels productes utilitzats per la preparació dels aliments, fa que els menús que es preparen cada dia siguin equilibrats. Tots els nostres esforços van orientats a que els aliments proporcionin les proteïnes i energia que els infants necessiten per poder realitzar totes les activitats diaries, a més de contribuir al seu creixement i desenvolupament. Els aliments són cuinats de forma saludable, assegurant una dieta sana i rica i a mesura que avança el curs anem introduint nous aliments amb noves textures i sabors.

Menús adaptats a les necessitats dels infants. 

Disposar de cuina ens permet el.laborar menjars alternatius o dietes especials pels infants al·lèrgics o amb intoleràncies. També ens permet el.laborar menús pels nadons als que els hi estan introduint els aliments de forma progressiva.


A continuació us fem un tastet amb fotos de l'espai de menjador, on els vostres infants gaudeixen del dinar de l'Araceli.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada