dimarts, 13 d’octubre del 2015

Arriba la Castanyera!!



Ja ha arribat la tardor!!!


Durant aquest trimestre treballarem a l’escola l’arribada d’aquesta estació. Per això necessitem que ens ajudeu a portar material per jugar i guarnir l’escola: imatges de tardor, fruits de la tardor (codonys, carbasses, castanyes, magranes...), fruits secs (pinyons, ametlles, avellanes, nous...), pinyes, moltes fulles seques, cargols, herbes aromàtiques…

Aquest any la Festa de la Castanyada serà el divendres 30 d’octubre al matí. El nivell 2-3 gaudirem d’una petita representació del conte de la Castanyera a càrrec de tots aquells pares i mares i familiars que vulgueu ser actors i actrius per un dia. Per aquest motiu, necessitem la col·laboració de tots aquells que no tingueu vergonya i que vulgueu passar una bona estona. A la porta de cada classe trobareu una llista on us podreu apuntar.

Per tal de poder treballar el personatge de la Castanyera us demanem que els nens i nenes de 2-3 porteu un mocador pel cap i un petit davantal (recordeu de marcar-ho amb el nom del nen i nena). A mida que els tingueu feu-los arribar a la vostra educadora (abans del 21 d’octubre).

Per qualsevol dubte sobre la festa o els dies previs, parleu amb l’educadora del vostre fill o filla.

Us agraïm la vostra participació i col·laboració.                   



L’equip de 2-3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada