dimarts, 6 d’octubre del 2015

Hola famílies!
Ja fa un temps que vàrem iniciar el nou curs a la llar, el primer per tots/es nosaltres, els infants de l’estança de la lluna.
 
Dia a dia, descobrim moltes coses i totes noves i desconegudes: materials, companys/es i les educadores.
 
Som un grup on tots/es ens trobem en un moment únic i diferent. Uns/es ja ens desplacem per l’espai; ja sigui gatejant o arrossegant-nos i això, ens permet conèixer fins l’últim racó. D’altres, encara no ens desplacem; però el que tots/es mostrem, des del primer dia, és: que ens encanta manipular i experimentar amb les diferents paneres de: metall, fustal, contes, textures i teles, que gaudim de la màgia de la música amb les capses de les cançons, que les estones de: canvi de bolquers, menjar i son ens permeten establir vincles amb les noves referents i que el jardinet és un altres espai on trobar-nos amb els/les nens/es de la resta de la llar i gaudir de l’aire lliure.
Finalment, ens agradaria destacar que durant aquests primers dies hem pogut compartir amb els/les nostres/as companys/es, familiars i mestres estones inoblidables plenes d‘emocions, complicitat, mirades, rialles, llàgrimes,...
Fins la propera!!
Les Llunes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada