dijous, 2 de febrer del 2017

Les llunes descobrim un nou espai!



Durant aquestes últimes setmanes a les estances del Sol i la Lluna hem trobat en alguns moments que la porta estava oberta, els més atrevits hem sortit a descobrir que trobàvem al passadís.

Els primers dies no sabíem cap a on anar, ja que estàvem acostumats a anar a la sala de psicomotricitat, però de mica en mica hem descobert que podem saludar a la Inma i fins i tot pujar les escales. Alguns hem pujat alguns esglaons i hem tornat a baixar, altres hem volgut pujar fins que se'ns han acabat les escales i així hem trobat que hi ha una segona planta a l'escola.

L'estança dels avions ens ha convidat a passar estones amb ells/es, hem pogut compartir el moment de la fruita, el moment del bon dia i també descobrir on es troben els companys i companyes de 1-2.


Sortim de l'estança
Saludem a la Inma i ens apropem a les escales


Pujar i baixar escales és tota una aventura, cada infant busca la manera més còmode per fer-ho, és una experiència que ajuda als infants a perfeccionar el sentit de l'equilibri i a la mateixa vegada enforteix la musculatura del nen/a.

Alguns hem buscat la barana per tenir un punt de suport i així pujar dempeus, altres ens hem sentit més segurs pujant-les a quatre grapes, la baixada ens ha costat una mica més encara que també hem descobert com fer-ho, de mica en mica anirem descobrint les eines per facilitar-nos la pujada i la baixada!




Som uns campions!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada