dilluns, 23 d’octubre del 2017

Els primers dies a l'estança dels AVIONS!


Hola famílies!


Han passat uns quants dies des de que es van obrir les portes de l'escola. Alguns dels infants ja la coneixien del curs passat, però per d'altres ha sigut una nova experiència! El període d'adaptació no és fàcil i tots l'han de passar, cada infant a la seva manera, però poc a poc ens estem adaptant.
Fins ara, hem viscut moltíssims sentiments i emocions noves, sobre tot els primers dies d'adaptació; angoixa, por, tristesa, felicitat, tranquil·litat, alegria... I hem creat uns bons vincles amb la Sílvia i la Clara!





A l'estança dels avions encara estem en un moment on s'han de cobrir moltes necessitats bàsiques. Cada infant porta el seu ritme, el qual respectem, i per tant hi ha dies que costa trobar el moment per a fer la proposta d'activitat. Hi ha dies que expliquem el conte del patufet, altres que escoltem la dansa de la castanyera, algun dia hem fet llum i color a l'estança, també hem sortit al pati de rajoles etc. 









A més, moments com el bon dia on ens trobem amb la papallona i el gall que ens canten cada matí ens ajuden a relaxar-nos i gaudir d'aquesta estona tant màgica!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada