dijous, 5 d’octubre del 2017

PRIMERS DIES DE GLOBUS I COETS

Hola famílies!

Ja fa uns dies que vàrem iniciar el nou curs, alguns ens hem tornat a retrobar amb els companys/es de l'any passat i altres encara ens estem coneixent. De mica en mica globus i coets comencem a compartir moments, els primers dies vam descobrir les estances, el material que hi havia proposat i també els altres espais de la llar. Com ens agrada baixar al jardí!!

Durant aquests primers dies hem trobat a les nostres estances a la Marieta i a la Papallona que ens acompanyen a primera hora del matí compartint un moment que ens encanta: el BON DIA!

Hem començat a trobar-nos petites propostes a les estances, joc heurístic, la taula de llum amb diferents materials, el calaix d'experimentació amb pedres i hem descobert l'espai de psicomotricitat i el nostre gran tresor: el jardí! En aquest espai hem trobat diferents materials i els més atrevits fins i tot han entrat a l'hort!











Ara que ja ha passat el període d'adaptació i ens trobem més còmodes a la llar, anirem descobrint altres materials i de ben segur ens ho passarem d'allò més bé!

" Tot està per fer i tot és possible" 
Miquel Martí i Pol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada