dimarts, 31 d’octubre del 2017

Iniciem les tertúlies de Créixer en família!


Aquest passat divendres 20 d'octubre vàrem iniciar la primera sessió en rotllana de Créixer en família. En aquesta primera trobada els pares i mares assistents vàren expressar quins eren els seus neguits, dificultats, reptes, en el dia a dia en la criança dels seus fills i filles.


Alguns dels temes que van sorgir van ser els límits, transmetem les pors als nostres fills?, la perseverància, el temperament, el llenguatge, l'alimentació, la decisió de l'infant de quina quantitat vol, entre altres.

Alguns participants com en David, pare d'en Liam de 10 mesos i la Maribel, mare d'en Marc de 2 anys, compartien les seves experiències i dificultats a l'hora de posar un límit als seus fills. Altres famílies donaven la seva opinió i entre tots es comparteixen experiències per tal d'ajudar-los a trobar una nova eina, una solució. 
Arrel d'aquest i altres temes, es parla dels diferents estils educatius de criança de cada família: l'autoritari i el de deixar fer, i de la manera de cóm fer per trobar un punt intermedi.

El temps de tertúlia ha passat volant i abans d'acabar proposem agafar un paperet i deixar el nostre pensament per escrit de la nostra experiència d'avui a la primera sessió i què esperem de les properes.



Fins la propera sessió famílies, us hi esperem a tots i totes!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada